Una llum per l’Àlex

Estimades famílies,

Des de l’AFA sempre intentem estar al costat vostre, i som molt sensibles envers els més vulnerables i els que més ho necessiten.

Durant tota la nostra trajectòria, hem dut a terme nombroses activitats per recaptar fons com per exemple, per la Marató de TV, l’Hospital de Sant Joan de Déu o d’altres.

Aquest cop, ho fem per una família de l’Escola, que necessita fer difusió del seu problema i recaptar fons per ajudar el seu fill Àlex. L’Àlex és un alumne de l’escola que pateix autisme sever i la seva família ha engegat una campanya per recaptar fons per adquirir un gos ensinistrat que l’ajudarà a sobreporta millor el dia a dia, ja que la sanitat pública no es fa càrrec d’aquesta part del tractament.

«Una llum per l’Àlex», posa a la venda unes espelmes de color blau, color que representa l’autisme, i que es poden adquirir per 10 € la unitat.

Podeu adquirir-les de diverses formes:

  • directament per Bizum a través del contacte telefònic de la família que apareix més a baix.
  • per transferència al número de compte indicat, especificant «Àlex Domenech Rodríguez» a la transferència
  • durant la propera festa de Sant Jordi, on tindrem activitats per les famílies i un espai on podreu adquirir les espelmes.
  • als següents establiments de Viladecans: Herbolari Herbofer , Centro Estetico Mireia Fernandez, Papereria L’Anigó, Centro Vesien, Autoescoles Parejo, Perruqueria Sonia, i Lenceria Gelem

Agraïm enormement la vostra col·laboració, i difusió.

Junta AFA Goar.

Translate »