L'AFA

LA FIGURA DEL DELEGAT

Què és un delegat/da i per què es necessita?

 

El delegat/da és una figura aprovada pel Consell Escolar, que va sorgir per la necessitat de mantenir una comunicació àgil i fluida entre les famílies de l’escola Creixen Goar Viladecans i la direcció del centre. Per aquesta via, s’aconsegueix reagrupar tota la informació i fer-la arribar adequadament per tots dos sentits, de forma més ràpida, segura i unificada.

 

Exerceix de representant de mares i pares de la classe corresponent, recollint les seves inquietuds, suggeriments, interessos i expectatives d’interès general del grup, i fa d’interlocutor entre les famílies i el centre escolar, garantint la bona comunicació.

 

Assiteix a les reunions que es realitzin entre la junta de delegats i la direcció del centre, transmitint les opinions del grup al que representa.

 

A més s’encarregarà d’orientar a les famílies i fomentarà el coneixement de l’escola, el seu professorat i la seva organització, així com les funcions de l’AFA.

 

En definitiva, afavorirà la millora de la comunicació i la convivència a la comunitat educativa, tot i impulsant la implicació, el bon enteniment, i la participació de les famílies a les activitats que s’organitzin.

 

 

Qui pot ser delegat/da i com s’escullen?

 

El delegat/da pot ser qualsevol mare o pare que tingui el seu fill o filla escoralitzat al centre escolar Creixen Goar Viladecans. Es presenta de manera voluntària i serà ratificat per totes les famílies de la classe corresponent, a cada curs escolar.

 

Si fos necessari, a més de exercir com a representant de la classe específica del seu fill o filla, podrà fer-ho també de les 2 classes d’un mateix curs.

 

La seva funció està vinculada a l’AFA de l’escola, qui assignarà un/a coordinador/a per cada etapa escolar mitjançant el qual, el delegat/da rebrà informació de interès general per les famílies. També, si fos necessari, li servirà per consultar dubtes que hagi d’aclarir pel conjunt de la classe, o bé per contrastar informació rebuda per tal de transmetre-la adequadament entre les dues parts.

Apunta't

Fes-te soci

Per tan sols 20€ l'any i família

Ets soci

Validació Soci

Per gaudir dels descomptes cal mostrar la validació de soci a les entitats col·laboradores

Suggeriments i queixes

Contacta'ns

Pots fer-nos arribar les teves queixes o suggeriments omplint el formulari

Translate »