Convocatòria d’Assemblea Extraordinària

Us emplacem el Dijous 4 de novembre a l’Assemblea Extraordinària on es tractarà la modificació dels actuals estatus i reglament intern de l’AFA Creixen Goar Viladecans.

DATA: Dijous 4 de novembre de 2021
HORA CONVOCATÒRIA: 19.00h
LLOC: Tot i el darrer canvi de restriccions en que ja no es limita el nombre màxim d’assistents a les reunions, hem decidit mantenir el format virtual i per tant, aquesta assemblea es realitzarà on-line mitjançant la plataforma Google Meet. Més endavant us enviarem l’enllaç de connexió.
Per poder enviar-vos l´enllaç es IMPRESCINDIBLE confirmar la vostra assistència enviant un correu a afagoar@afagoar.com abans de dimecres 3 de novembre, indicant nom i cognom i número de soci.

Adjuntem la proposta d’Estatus i Reglament intern per que les pogeu consultar abans de l’Assemblea.

Donat que aquesta convocatòria va dirigida als socis i sòcies de l’AMPA, si hi vols assistir, però encara no ets soci o sòcia, aprofitem l’ocasió per animar-vos a ser-ho, amb una quota anual per família de 20€ que ens podeu fer efectiva al número de compte ES5200810317590001107118 , adjuntant el comprovant de transferència, la  sol·licitud d’inscripció i el full de protecció de dades del nostre web ( aqui ), abans del Dimecres 3 de novembre de 2021 al correu de afagoar@afagoar.com

Translate »