Comunicació d’Assemblea Extraordinària

Us convoquem en Assemblea Extraordinària el dimecres 29 de setembre de 2021 per debatre com a únic punt de l’ordre del dia el canvi de nom del AMPA a «AFA CREIXEN GOAR VILADECANS».

Per participar en l’Assemblea, que serà online, recordeu que es IMPRESCINDIBLE enviar un correu a ampagoar@ampagoar.com ABANS del dimarts 28 de setembre, indicant el nom i cognoms, i el número de soci per CONFIRMAR ASSISTÈNCIA.

NOMÉS DESPRÉS de confirmar assistència us enviarem l’enllaç de connexió a l’Assemblea.

Comunicado-cambio-denominacion-social_210921

Recordeu que en cas de no poder assistir-hi, podeu delegar el vostre vot en un altre soci assistent . Per fer-ho, cal enviar el document de Full de Delegació de Vot, complimentat i degudament signat al correu electrònic a afagoar@afagoar.com, abans de l’Assemblea.

Translate »