Convocatoria d’Assemblea Ordinària del curs 2021-2022

Us emplacem el Dijous 16 de Setembre a l’Assemblea Ordinària del Curs 2021-2022 on us presentarem balanç del curs anterior i els projectes i pressupost per aquest curs.

DATA: Dijous 16 de Setembre de 2021
HORA CONVOCATÒRIA: 19.30h
LLOC: Tot i el darrer canvi de restriccions en que ja no es limita el nombre maxim d’asistents a les reunions, hem decidit mantenir el format virtual i per tant, aquesta assemblea es realitzarà on-line mitjançant la plataforma Google Meet. Més endavant us enviarem el LINK de connexió.
Per poder enviar-vos l´enllaç es IMPRESCINDIBLE confirmar la vostra assistència enviant un correu a ampagoar@ampagoar.com abans de dilluns 13, indicant nom i cognom i numero de soci.

Donat que aquesta convocatòria va dirigida als socis i sòcies de l’AMPA, si hi vols assistir, però encara no ets soci o sòcia, aprofitem l’ocasió per animar-vos a ser-ho, amb una quota anual per família de 20€ que ens podeu fer efectiva al número de compte ES5200810317590001107118 , adjuntant el comprovant de transferència, la  sol·licitud d’inscripció i el full de protecció de dades de el nostre web ( aqui ), abans del Dimarts 14 de gener de 2021 al correu de ampagoar@ampagoar.com

Translate »