JUNTS HO HEM ACONSEGUIT!!!

Us informem dels avenços fets a partir dels acords presos en l’Assemblea de socis del passat mes d’octubre:

c) Libres – després d’una reunió amb Abacus, ens indiquen que per evitar les cues que hi va haver l’any passat, es va decidir posar un ordinador-caixa més però reconeixen un error en la gestió de les reserves fetes en aquest nou terminal. Ens confirmen que no es tractava de la pèrdua de la informació però d’una manca de càrrega d’aquesta informació en els fitxers de reserva. Un cop detectat aquest error, es va procedir amb la major celeritat per entregar els llibres que faltaven. Respecte als ordinadors, l’entrega tardana és per un problema aliè a ells (els ordinadors venien en vaixell i degut als problemes de la naviera per temes econòmics no es van descarregar a temps al port de Barcelona) 

d) Roba – després d’una reunió amb Abacus, ens indiquen que les vendes han estat molt positives per sobre de les seves previsions. Però reconeixen que prop d’un 10% han sofert incidències per manca de stocks. Ens fan una proposta per tenir un stock mínim a la botiga i un stock al fabricant per tal de poder servir tota la demanda. A més, es comprometen a donar un màxim de 3 setmanes en cas que no hi hagi la peça sol·licitada. A nivell de la compra a través de la web, també hi ha hagut algunes incidències per un problema informàtic i les comandes no arribaven correctament a la botiga per preparar i enviar.

e) Menjador – gràcies a la vostra participació en la recollida de signatures, hem aconseguit que finalment es canviï l’empresa de càtering per començar el seu servei el proper dilluns 14. Com a AMPA, continuarem fent un seguiment en el procés de canvi i inici del nou servei. A nivell de preus, hem aconseguit un primer pas amb la reducció de 0.5€ per tenir un segon germà. Però seguirem treballant per tornar a les condicions de l’any passat on els nens fixos tenien el mateix preu independentment dels dies que es quedin.

NO ENS RENDIM!!

logros

 

Translate »