ACORDS PRESOS A L’ASSEMBLEA GENERAL

eleccions-3

 

Us fem arribar l’acta de l’assemblea que es va celebrar ahir dimecres 19 d’octubre. Els acords presos van ser:

a) Aprovació de la nova junta i del balanç econòmic

b) Aprovació del pla d’activitats pel proper curs

c) Libres – explicació de la situació de la gestió de llibres i acord per fer seguiment a Abacus

d) Roba – explicació de la situació de la manca de roba a la botiga d’Abacus i s’acorda demanar a direcció que no hi hagi més amonestacions fins que la situació quedi solucionada i hi hagi disponibilitat de talles

e) Menjador – explicació de la situació i informació del canvi de càtering per decisió de la direcció però sense dates fermes. S’acorda demanar el canvi de càtering a 2 de novembre. En cas de no produir-se, es faran els passos necessaris per presentar una denúncia al Dept d’Ensenyament, previ avís a direcció.

Podeu trobar la presentació feta i l’acta completa en aquest enllaç.

Translate »