PER QUÈ DE SER SOCI DE L’AMPA?

ampa10

Per què ser soci de l’AMPA?

Aquesta és una de les preguntes que es fan quan els pares quan comencen l’escola. La resposta és perquè amb una AMPA amb força, l’escola és més forta.

I per què?

Perquè l’AMPA està treballa per contribuir a la millora de l’ensenyament que reben els i les alumnes. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb tothom: pares, mares, alumnes, professors i direcció de l’escola.

I com ho fem?

Treballem en dues línies:

a) una més lúdica: col·laborant en les activitats del centre i preparant diferents festes.

b) una més formal: representant als pares i mares dels alumnes (a l’escola, a l’Ajuntament, al Consell escolar, a la FAPAC…).

A més, donem suport i assistència i promovem les formacions per a pares i mares.

Per tot això, es demanen subvencions per tal de poder tirar-ho endavant i demanem la col·laboració de tots els pares i mares de l’escola.

Quins avantatges tenen el socis?

I a part de tot això, intentem oferir altres avantatges. Sabeu que teniu avantatges en la participació de les festes, activitats i en diferents establiments per ser socis de l’AMPA? Aeropark, Abacus, El Graner, Naturhouse, El Taller de les Arts, Ofitrópolis, … Ho podeu consultar aquí.

 

Continuarem treballant per a continuar representant els vostres interessos per tal que l’educació dels nostres fills sigui la millor, però ens cal la vostra aportació.

Sense socis, una AMPA no té cap sentit perquè no té la capacitat ni la força que cal per anar endavant.

 

Esperem que us hagi resultat útil la informació, podeu consultar més en detall les nostres activitats aquí.

 

 

Translate »