UNIDENTAL: DESCOMPTES PER A SOCIS

Us fem arribar una nova col·laboració amb Unidental.

Les revisions dentals a partir dels 6 anys són importants. Els ossos i dents poden modelar-se amb facilitat en edats primerenques, per això cal un diagnòstic precoç ja que si els problemes són detectats en aquest moment de la vida, la seva solució és més senzilla.

La primera visita al dentista té un important valor de prevenció. L’avaluació de la dentició i la estructura dels ossos de la cara en un moment en el que el creixement s’està produint és una consulta senzilla i molt beneficiosa.

Per això, ofereixen a tots els socis de l’AMPA un 30% de descompte en tots els tractaments dentals tant als nens com als pares i mares de l’escola.

Ja sabeu que només us cal presentar el carnet de l’AMPA segellat per tal de gaudir d’aquests avantatges.

Si voleu més informació, feu click a la icona.

unidental

 

Translate »