Espai soci

ENTITATS COL·LABORADORES

Per als socis de l’AFA, amb les nostres entitats col·laboradores podeu gaudir d’importants descomptes, presentant obligatoriament el carnet de l’AFA amb codi QR al dors.

 

Per a més informació pots contactar amb nosaltres al correu: afagoar@afagoar.com. Aquests són els nostres col·laboradors:

 

Rostiseria Mariló: Per compra superior a 20€, 6 croquetes de regal .

 

Aeropark: Descompte d’1€ en els aniversaris de dilluns a dijous i dissabte i diumenge pel matí. Per venir a jugar, descompte de 6€ de dilluns a dijous i dissabtes i diumenges pel matí.

aeropark
 
 
Kumon: 5 dies de prova gratuïta en els mesos de Septembre, Octubre, Gener i Febrer. 1 setmana de prova gratuïta durant la resta de l’any. Els alumnes que fan 2 assignatures tindran bonificada la matrícula de la 2a i 3a assignatura. Matrícula gratuïta de germans i familiars durant els mesos de juny i juliol. 5% de descompte la 1a assignatura aplicada a la tarifa existent en aquell moment. 3% de descompte en la mensualitat de la 2a i 3a assignatura. 

Kumon
 
 
Ofitrópolis: Descompte en material escolar (excepte tintes d’impressores): 15% descompte en pagament en efectiu i 10% de descompte en pagament amb tarjeta.montpaper
 
 
Aulespai: Descompte del 10% en serveis terapèutics.aulespai
 
 
Abacus: Descompte del 5% a la roba de l’escola, a la botiga o a la compra on-line. Per a compres on-line s’ha de sol·licitar el codi descompte al correu de l’AFA: afagoar@afagoar.com i per compres a botiga s’haurà de presentar el carnet de soci de l’AFA.abacus
 
Mila Ferreira: Descompte del 5% en serveiscentro-mila
 
 
Joieria Campos Termens: Descomptes del 10% en tots els articles i del 15% en joies de comunions i casaments.
 
 
Fisio i més: Descomptes del 10% en tractaments de fisioteràpia.
 
 
Talk it Out: Matrícula gratuïta i  descompte del 10% en la segona llengua.
 
 
 
Jungla Park: Descompte del 10% en el menu Tigre de dilluns a dijous i 2×1 en hores de joc de dilluns a dijous i dissabte i diumenge pel matí. ( No aplicable a vigílies ni a festius el 10%)
 
 
 
 
 
Firplan: 10% de descompte a la vostra compra, tant a la botiga física com a la botiga on-line per compres superiors a 3€
 
 
 
Brillanet:  10% de descompte en tots els serveis.
 
 
 
Associació percussió Sankofa: Si portes el carnet soci@ de l’AFA el primer mes gratuït.
 
Suró: Saló unisex de bellesa orgànica, perruqueria i estètica, descompte de 10% en serveis
 
 
 

 

La Cámara Mágica Studio (Carrer Nou, 1, Local C -Viladecans-): 10% de desompte: Sessió fotos de Nadal (fins al 15/12/23.

10% de descompte: Sessió de fotos d’Embaràs,  Newborn y Família (vàlid tot l’any)

 
Papelería Vilabox: 10% de descompte en material escolar sempre i quan no tingui oferta aplicada.
 
 
 
Copicentro (Carrer Salvador Baroné, 77,  Viladecans): Aplica un descompte especial sobre les seves tarifes en fotocòpies i enquadernacions
 
 
Atmosfera: 15% de descompte en tota la botiga (sempre i quan el producte no estigui en promoció) i 20% de descompte en renovar cortines.
Athletic Torreroja: 10€ de descompte en l’inscripció (queda per 40€) i 5€ de descompte en la quota durant 5 mesos (la quota varia segons la categoria)
Espai Koulo: Matrícula gratuïta en els cursos educatius: reforç escolar individual, reforç escolar en grups reduits i re-educació psicològica.
També 5% de descompte en tallers i conferències educatives (no acumulable a altres descomptes)
Alma viva: Valoració gratuïta de la composició corporal (valorar estat actual de greix corporal i múscul per determinar la necessitat o no de tractament dietètic o educació nutricional).
10% de descompte de en tractament dietètic i/o educació nutricional
Si coneixes alguna entitat que vulgui col·laborar amb nosaltres o vols que busquem alguna entitat, pots posar-te en contacte amb l’AFA i mirarem de fer-ho possible!!
 
 

Translate »