Espai soci

ENTITATS COL·LABORADORES

Per als socis de l’AFA, amb les nostres entitats col·laboradores podeu gaudir d’importants descomptes, presentant obligatoriament el carnet de l’AFA amb codi QR al dors.

 

Per a més informació pots contactar amb nosaltres al correu: afagoar@afagoar.com. Aquests són els nostres col·laboradors:

 

Rostiseria Mariló: Per compra superior a 20€, 6 croquetes de regal .

 

Aeropark: Descompte d’1€ en els aniversaris i per les tardes 4€ dimecres i dijous. Caps de setmana 6 € 2 hores de joc.

aeropark
 
 
Kumon: 15 dies de prova gratuïta en els mesos de Septembre, Octubre, Gener i Febrer. 1 setmana de prova gratuïta durant la resta de l’any. Els alumnes que fan 2 assignatures tindran bonificada la matrícula de la 2a i 3a assignatura. Matrícula gratuïta de germans i familiars durant els mesos de juny i juliol. 5% de descompte la 1a assignatura aplicada a la tarifa existent en aquell primer moment. 3% de descompte en la mensualitat de la 2a i 3a assignatura. 

Kumon
 
 
Ofitrópolis: 15% descompte en efectiu i amb tarjeta 10% en material escolar (excepte en tintes de impressores)montpaper
 
 
Aulespai: Descompte del 10% en serveis terapèutics.aulespai
 
 
Abacus: Descompte del 5% a la roba de l’escola, a la botiga o a la compra on-line. Per a compres on-line s’ha de sol·licitar el codi descompte al correu de l’AFA: afagoar@afagoar.com i per compres a botiga s’haurà de presentar el carnet de soci de l’AFA amb el codi QR al dors.abacus
 
Mila Ferreira: Descompte del 5% en serveiscentro-mila
 
 
Joieria Campos Termens: Descomptes del 10% en tots els articles i del 15% en joies de comunions i casaments.
 
 
Fisio i més: Descomptes del 10% en tractaments de fisioteràpia.
 
 
Talk it Out: Matrícula gratuïta i  descompte del 10% en la segona llengua.
 
 
Ozone Bowling: Partides a 3,50€ per a grups de 15 persones, excepte dissabtes i diumenges de 17h a 21h (cal contactar amb Ozone per fer la reserva Tfn: 931 377 954- 652 500 673 E-mail:  ozoneviladecans@hispabowling.com)
 
 
Jungla Park: Descompte del 10% de dilluns a dijous i 2×1 en hores de joc de dilluns a dijous i dissabte e diumenge pel matí. ( No aplicable a vigílies ni a festius el 10%)
 
 
 
 
 
Firplan: 10% de descompte a la vostra compra, tant a la botiga física com a la botiga on-line per compres superiors a 3€
 
 
 
Brillanet:  10% de descompte en tots els serveis.
 
 
 
Associació percussió Sankofa: Si portes el carnet soci@ de l’AFA el primer mes gratuït.
 
Suró: Saló unisex de bellesa orgaànica, perruqueria i estètica, descompte de 10% en serveis
 
 

Área Digital Illa (Carrer Cap de Creus, 28, Local 1 -Gavá-): 10% de descuento: Fotos de carnet (válido todo el año) 10% de descuento: Impresión de fotos (compra superior a 10€) (válido todo el año) 

 

La Cámara Mágica Studio (Carrer Nou, 1, Local C -Viladecans-): 10% de descuento: Sesión fotos de Navidad (válido hasta el 10-12-22) 10% de descuento: Sesión fotos de Embarazo, Newborn y Familia (válido todo el año)

 
Papelería Vilabox: 10% de descompte en material escolar sempre quan no tingui oferta aplicada.
 
 La Teva Òptica (Carrer Doctor Reig, 32, Viladecans): Exàmens visuals gratuïts (campanya prevenció miopia i fracàs escolar), 10% de descompte addicional en productes per a alumnes, familiars i docents que s’identifiquin com a part de l’escola.  Per concertar cita: 93 157 43 49 o latevaoptica@outlook.es
 
 
Copicentro (Carrer Salvador Baroné, 77,  Viladecans): Aplica un descompte especial sobre les seves tarifes en fotocòpies i enquadernacions
 
 
Si coneixes alguna entitat que vulgui col·laborar amb nosaltres o vols que busquem alguna entitat, pots posar-te en contacte amb l’AFA i mirarem de fer-ho possible!!
 
 

Translate »