ALTA I RENOVACIÓ DE SOCIS

Des de l’octubre de 2023, les altes i renovacions de socis de l’AFA es realitzen a través de l’aplicació MiAMPA.

IMPORTANT! NO es pot ser soci de l’AFA sense estar registrat a l’app, ja que és a través d’aquesta aplicació que es fa tota la gestió i es controla el pagament de les quotes.

Per fer-te soci, has de seguir aquestes passes:

1. Descarrega’t l’aplicació MiAMPA en el teu dispositiu mòbil (disponible per a iOS i Android)
– iOS: https://apps.apple.com/es/app/miampa/id1463023727

2. Accedeix a l’app, clica el botó de registre i introdueix el codi d’associació de l’AFA GOAR: 9A0C1

3. Emplena la resta de camps obligatoris per crear el teu compte de família. Recorda que si vols que la quota de l’AFA se’t passi automàticament domiciliada pel banc per a cursos següents, hauràs d’autoritzar el mandat SEPA.

4. Un cop creat el compte, ja pots accedir a l’app amb les credencials que hagis introduït (correu electrònic i contrasenya).

5. Per fer efectiva la teva condició de soci, has d’abonar la quota del curs en vigor. Per fer-ho, des de l’app, desplega el menú superior dret i clica l’opció «PAGAR QUOTA DE SOCI«.

6. La quota de l’AFA per al curs 2023-2024 és de 20€ per família. Tens quatre opcions per fer el pagament:
  • Targeta (+0,40€) a través de l’app. Automàticament apareixeràs com a soci i podràs accedir al teu carnet virtual i resta d’avantatges
  • Bizum (+0,40€) a través de l’app. Automàticament apareixeràs com a soci i podràs accedir al teu carnet virtual i resta d’avantatges
  • Transferència bancària al compte ES52 0081 0317 59 0001107118. 
    El justificant de pagament s’haurà de remetre a administracio@afagoar.com. Fins que no es validi el pagament de la quota no apareixeràs com a soci (habitualment el procés triga entre 2 i 3 setmanes).
  • En efectiu. Fes tot el procediment igual i marca «transferència bancària» en el mètode de pagament. Contacta amb els membres de l’AFA per fer l’abonament i, un cop confirmat, validarem el teu compte de soci a l’app.
7. Si has emplenat el mandat SEPA, el curs següent se’t passarà el rebut automàticament al compte bancari que hagis indicat. Si no emplenes aquestes dades, quan finalitzi el curs se’t donarà de baixa com a soci i a l’inici del curs següent hauràs de tornar a realitzar aquestes passes per fer la renovació. 
Translate »